Accessoires Algemeen

Opties & Accessoires

De serrezonwering kan zowel boven- als onderliggend worden geïnstalleerd. Beide varianten zijn voorzien van de unieke eigenschap dat er band in plaats van koord wordt toegepast om de veren op spanning te brengen. Hierdoor heeft u minder last van slijtage. Uw product kent dus een langere levensduur. Aangevuld met een zelfreinigend Soltis-doek kunt u zorgeloos genieten van de gewenste beschutting. Een duurzame investering!

 

 

 

 

 

Naar wens kunt u de overkapping uitvoeren met diverse soorten terrasverwarmers en (ingebouwde) led- of halogeenverlichting. Met een verlicht en verwarmd terras duurt de zomer zolang als u wilt!

 

 

 

 

 

 

 

De open haard is al eeuwenlang dé plek in huis om lekker bij weg te kruipen. Nu we in deze tijd de focus houden op het buitenleven, zijn buitenhaarden niet meer weg te denken. Trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur plus de mogelijkheid om de tafel met een losse grillplaat als barbecue te gebruiken. Op koele avonden in het voor- en najaar brengt vuur warmte, maar vooral ook sfeer en gezelligheid. Een gasvuur is ideaal: aan is aan, uit is uit. En extra veilig bovendien: er komen geen vonken van af. Een ideale oplossing voor iedereen die er letterlijk warmpjes bij wil zitten.

 

 

 

 

Het buitenmeubilair van Corradi is in verschillende stijlen verkrijgbaar. Kiest u liever voor strak en eigentijds of zoekt u meer iets met romantische en elegante vormen? Alles is mogelijk! De in het meubilair toegepaste materialen en stoffen zijn speciaal geselecteerd voor een comfortabel en duurzaam buitenleven. Elke stijl heeft zijn eigen kenmerken, waardoor u in uw eigen stijl uw terras volledig kunt omtoveren naar een heerlijke Mediterraanse sfeer!

Voor elke buitenruimte is er een oplossing op maat. Een totaaloplossing, om elke buitenruimte bij elkaar te brengen, met de juiste verlichting, het meest geschikte Corradi vouwdak, meubilair dat past bij de omgeving en omringende natuur en het karakter van de bewoner. Met Corradi creëert u uw eigen “Total Look”!

 

 

Een collectie natuurlijke vezelmatten, afgezet met katoen in heldere, contrasterende kleuren maken Corradi-buitenruimtes extra stijlvol. De structuur wordt verkregen door traditionele weefpatronen die exclusief door Corradi zijn bewerkt.

Kleden van in bulk gekleurd acrylvezel. De kleden zijn volledig “Made in Italy”. Ze zijn duurzaam en zacht, en worden gekenmerkt door verschillende heldere en verfijnde structuren die de traditie en elegantie oproepen van de Egyptische oases in de Westerse woestijn, waarnaar ze zijn vernoemd. Ontworpen ter verfraaiing van elke buitenruimte, in volledige harmonie met de Corradi-stijl. Afmetingen: 200 x 300 cm.

 

 

6. bloempottenVazen gemaakt van glasvezel en vloeibare lak, materialen waarmee zeer sterke producten en een perfecte kleurbeheersing worden verkregen. De fijne structuur van het oppervlak wordt gecombineerd met eenvoud, waardoor heel bijzondere combinaties mogelijk worden. Een eenheid van kwaliteit en design, die de Total Look van Corradi completeren.

De collectie stijlvolle plantenbakken geeft buitenruimtes een moderne uitstraling. Grondig nuanceonderzoek heeft geleid tot bijzondere kleurstellingen. 

 

 

 

 

Is het in de zomer te warm onder de overkapping? Of wilt u uw dichte tuinkamer ventileren? In beide gevallen zorgt een rooflight (dakraam) voor de gewenste frisse lucht.