Onderbouwelementen

Onderbouwelementen

Onderstaand treft u een overzicht van de mogelijkheden om nog meer rendement uit uw terrasoverkapping of schuifdak te halen. Deze oplossingen completeren het geheel, waardoor een prachtige tuinkamer ontstaat. 

Glazen schuif-draaiwanden of schuifwanden geven een behoorlijke meerwaarde aan uw overkapping en verhogen het comfort van uw buitenleven. Door het toepassen van glaswanden, benut u de functie van uw terras het gehele jaar door optimaal. Via een handig systeem bedient u elk paneel apart en ontstaat er eenvoudig een dichte glaswand die u uitstekend beschermt tegen regen of koude wind. En dit terwijl u in contact kunt blijven staan met uw tuin. Nog even de terrasverwarmer aan en het genieten kan beginnen! 

 

 

 

 

Met een spiekozijn of bovenlicht kiest u voor extra bescherming tegen wind en houdt u bovendien het geluid van onder de overkapping voor uzelf. Uiteraard is het ook mogelijk om een volledig kozijn te plaatsen voor meer beschutting op uw terras. Omdat wij modulair bouwen kunt u ervoor kiezen om de kozijnen gelijktijdig met uw overkapping, maar ook achteraf te laten installeren. U start nu misschien met een overkapping, maar het is nog maar een kleine stap naar een fraaie tuinkamer!

 

 

 

 

Met screens onder uw overkapping heeft u geen last meer van de laagstaande zon. Tevens biedt dit product uitstekend bescherming tegen de wind, waardoor u heerlijk comfortabel kunt blijven zitten en de temperatuur ’s avonds aangenaam blijft. 

 

 

 

 

 

 

De windblockers van Corradi, Ermetika genaamd, zijn door Corradi ontworpen als verticale afsluiting voor de Pergotenda®, het vouwdak waarop alle overkappingen zijn gebaseerd. Maar de Ermetika kan ook prima worden gebruikt voor terrassen, portieken of pergola’s. Vanwege de functionaliteit zijn deze producten bovendien uitstekend geschikt om toegepast te worden in het totale assortiment overkappingen en textieldaken van Ambiance Zonwering Avalon.

De Ermetika beschermt tegen vocht en regen, is gegarandeerd bestand tegen harde wind en kan altijd open worden gelaten zonder dat de stof scheurt. Afhankelijk van de gewenste functie kan worden gekozen uit een breed scala aan stoffen, maar in de meeste gevallen wordt gekozen voor een dicht doek gemaakt van helder pvc of voorzien van een bronze teint. 

 

Graag wat extra privacy? Of heeft u vaak last van zonnestralen die van opzij komen? Dan is onze Sideline de gewenste aanvulling op uw terrasoverkapping of textieldak! Bovendien biedt hij prima bescherming tegen de wind.

 

 

 

 

 

 

Om uw terras of tuinkamer compleet te maken, biedt Ambiance Zonwering Avalon nu ook duurzame terrassen en tuinschermen aan in hardhout en houtkunststof-composiet. De houtkunststof-composiet terrasplanken van het merk Fiberon zijn massieve vloerdelen die onverwoestbaar zijn. In tegenstelling tot de planken met een holle kamer, zijn deze vloerdelen nagenoeg maatvast.

Het vormt een prachtig geheel in combinatie met een aluminium terrasoverkapping. Zowel de overkapping als ook de vlonderplanken en tuinschermen zijn onderhoudsvriendelijk, waardoor u meer tijd heeft om van het buitenleven te genieten. Houtkunststof composiet heeft als materiaal erg veel voordelen. Het materiaal is onverwoestbaar, splintervrij, kleurvast, vervaardigd uit een milieuvriendelijk materiaal én bovendien is het oppervlak zeer stroef.