WIE ZIJN WIJ?

Outdoor living van Ambiance Zonwering Avalon: sfeervol en onderscheidend!

Deze site informeert u over het uitgebreid assortiment outdoor living (buitenleven), waarvoor u bij Ambiance Zonwering Avalon terecht kunt. U bekijkt eenvoudig vanachter uw pc of tablet welke mogelijke oplossingen er zijn voor het creëren van een heerlijke buitenruimte. Aan de hand van uitgebreid fotomateriaal kunt u de oplossing visualiseren, wat u kan helpen in het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Advies in kwalitatief maatwerk!
U bent op zoek naar een flexibele oplossing, maar weet nog niet in welke hoedanigheid? Of u wenst een compleet ingerichte buitenruimte om lekker ontspannen te genieten van de uiteenlopende eigenschappen van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat? Ambiance Zonwering Avalon begeleidt u graag al in het voortraject door onze kennis en ervaring met u te delen en samen te zoeken naar de gewenste oplossing. Door te kiezen voor Ambiance Zonwering Avalon weet u zich in elk geval verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Er wordt uitsluitend gewerkt met topproducten, die uitsluitend bij gerenommeerde toeleveranciers worden betrokken.

Ons uitgebreid assortiment buitenleven bestaat uit schuifdaken, vouwdaken, terrasoverkappingen, textieldaken aangevuld met alle mogelijke opties waarmee u uw buitenruimte nog comfortabeler kunt maken. Denk hierbij o.a. aan verlichting, verwarming, windvaste screens, glazen schuifwanden, windblockers, houten vloeren, etc.

Een tuinkamer is hiermee dichter bij dan ooit!

Uw partner voor een sfeervol buitenleven
Heeft u na het zien van de website de behoefte om de producten op ware grootte te bekijken? Dat kan….
In de ruim opgezette showroom (400 m²) van Ambiance Zonwering Avalon vindt u een overzichtelijke en sfeervolle presentatie van de diverse terrasoplossingen. Alles zo opgesteld en aangekleed zoals u dat thuis wellicht ook zou willen hebben. Het ideale decor voor het maken van de juiste keuze voor een comfortabel buitenleven! Ambiance Zonwering Avalon maakt uw verwachtingen graag meer dan waar.

Maar… er is meer!
Naast het assortiment buitenleven kunt u bij Ambiance Zonwering Avalon ook terecht voor knikarmschermen, rolluiken, screens, markiezen, uitvalschermen, binnenzonwering, shutters en insectenwering. Meer informatie over deze producten kunt u vinden op www.ambiance-zonwering.nl/avalon.

Ambiance Zonwering Avalon
Zonwering & Outdoor Living

Hastelweg 141a
5652 CJ EINDHOVEN

t: (040) 295 21 77
f: (040) 257 50 45
e: avalon@ambiance-zonwering.nl

Openingstijden showroom:

dinsdag11.00 - 17.30 uur
woensdag11.00 - 17.30 uur
donderdag11.00 - 17.30 uur
vrijdag11.00 - 17.30 uur
zaterdag10.00 - 16.00 uur1 nov. t/m 31 maart: 10.00 - 15.00 uur